Zalando kortingscode

Zalando, van schoenmaker tot alles-organisatie!

Het is gebleken dat shoppen voor kleding een van de favoriete bezigheden is van de Nederlander. Hiervoor kun je naar de stad, maar dit kan echter ook gewoon online. Zalando is een van de meest populaire webwinkels van Nederland. Het van oorsprong Duitse bedrijf is ooit als schoenenmaker begonnen en is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle en veelzijdige webshops van Europa.

Kleding kopen mag dan wel heel leuk zijn, maar het geld groeit ons ook niet op de rug. En ook al zou dat wel zo zijn, dan nog is een korting op de prijs altijd welkom. Maar hoe zit dat nu eigenlijk met kortingscodes bij Zalando? Dat leggen we je vandaag haarfijn uit!

Kortingscodes bij Zalando.

 

Zalando hanteert regelmatig kortingsacties. Wanneer je bijvoorbeeld een keer hebt besteld en bij de nieuwsbrief staat ingeschreven dan kun je ze regelmatig verwachten. De kortingspercentages kunnen per keer behoorlijk verschillen. Soms is er een bepaald percentage aan kortingen in een bepaalde categorie, soms is er op alles 25% korting.

Een kortingscode kun je altijd inwisselen na het afronden van de bestelling. Bijvoorbeeld wanneer je de bestelling aan het controleren bent voordat je op ‘’betalen’’ klikt.

Cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld in het Zalando account. Dit kan zowel worden gedaan via de app als via de computer Het bedrag van de tegoedbon wordt dan bijgeschreven op het account en deze kan worden gebruikt bij het afronden van de eerstvolgende bestelling.

Soms kan het ook zijn dat een kortingscode niet werkt, dit komt nu eenmaal wel eens voor. Controleer in dit geval of de code die je hebt ingetypt wel juist is. Ook moet je er rekening mee houden dat sommige artikelen buiten een kortingscode vallen, en dat de code voor deze producten dus niet geldig is. Op de site van Zalando kun je de voorwaarden voor diverse kortingscodes en kortingsacties vinden.

Het kan soms ook wel eens voorkomen dat je een kortingscode vergeet te gebruiken, dat kan helaas niet worden rechtgezet. Bij de bestelling erna kan de kortingscode uiteraard wel gewoon worden gebruikt, mits deze dan nog geldig is.

Waarom is Zalando zo succesvol?

 

Zalando doet het de laatste jaren erg goed en het gaat als maar beter en beter met het bedrijf. Maar waarom is dat zo?

Ondanks dat het bedrijf in 14 landen actief is, doet zij wel aan duidelijke vertaling. Alles is duidelijk en goed vertaald, en hoewel je hier misschien geen rekening mee houdt, het speelt toch wel degelijk een rol in jouw beslissing tot aanschaf.

Ook is het bedrijf niet snel tevreden, ze maken continu aanpassingen om de winkel te verbeteren. Dit zorgt er mede voor dat de consument telkens een verfrissende ervaring ondergaat, en dat maakt het leuk om ergens te blijven shoppen.

kleding Zalando
schoenen
 Zalando
Accessoires Zalando