Bol.com kortingscode

Bol.com, een van de meest veelzijdige webwinkels

Bol.com is wellicht een van de meest bekende, dan wel niet de bekendste webwinkel van Nederland. Wanneer men aan iemand vraagt of Bol.com bij hen bekend is dan is de kans 9/10 dat je een JA te horen krijgt.

Bol.com is een veelzijdige webwinkel die eigenlijk alles wel verkoopt. Het is eigenlijk een heel groot online warenhuis. Je kunt er echt alles bestellen. Van boeken tot kleding tot allerlei soorten elektronica je kunt het zo gek niet bedenken.

Al die spullen zijn altijd leuk, maar het is ook zeker leuk als je iets kunt besparen, dit is bij Bol.com makkelijker dan je denkt!

Kortingscodes bij Bol.com

 

Bol.com geeft regelmatig kortingscodes. Vooral de 20% korting op alles wordt regelmatig uitgegeven en is ontzettend populair onder de klanten. Soms worden er ook kortingsacties gehanteerd op bepaalde productcategorieën zoals boeken of elektronica.

Een kortingscode is bij Bol.com vaak makkelijk te vinden. Ook het gebruiken is niet al te moeilijk. Wanneer men in de afrondingsfase van de bestelling zit, dan kan men in het vak je kortingscode de code invoeren. Deze zal verschijnen net voor de betalingsfase. Wanneer de code ingevoerd is dan zal er iets op het beeldscherm verschijnen.

Hierbij zijn er 2 mogelijkheden. Of de kortingscode werkt wel, en de korting bijbehorend bij de kortingscode zal op de bestelling worden toegepast.

Of de code werkt niet en er wordt een error aangegeven op het scherm. Controleer in dit geval eerst of je de code goed hebt ingetypt. Wanneer dit het geval is kijk dan even bij de voorwaarden of de code überhaupt nog geldig is. Wanneer dit wel zo is kijk dan of de kortingscode wellicht voor bepaalde producten niet geld en daarom en error aangeeft. Wanneer dit ook niet werkt neem dan even contact op met de klantenservice.

Gratis verzenden.

 Bol.com hanteert ook gratis verzending. Dit wordt gedaan wanneer het totale bestelbedrag €20 of meer bedraagt. Wanneer je een bestelling plaatst met een waarde onder de €20, dan betaal je minimaal €2.49 aan kosten. Wanneer er voor 23.59 uur besteld is, dan heb je het pakket meestal de volgende dag.

Retourdeals

 Bol.com haar retourdeals zijn ook altijd erg populair. Dit zijn producten die door andere klanten zijn geretourneerd omdat het bijvoorbeeld ging om een verkeerd besteld item, een verkeerde maat of een kleur die niet goed was. Hierbij ontvang je minimaal 15% korting. En als je bedenkt waarom je de korting krijgt, dan is dit uiteraard helemaal niet verkeerd. De producten verkeren in goede staat, alleen iemand anders heeft deze vanwege ontevredenheid teruggestuurd. Wanneer je vaker bestelt bij Bol.com dan kunnen zo de besparingen hoog oplopen!

bol.com
bol.com onlinKortingscodes bij Bol.com
bol.com webwinkel
 kortingscode