Coolblue kortingscode

Elektronica bij Coolblue, hoe bespaar je geld op je aankoop?

Coolblue is tegenwoordig een hele bekende en ook een vrij populaire winkel in Nederland. In een aantal jaren heeft het bedrijf zich enorm op de kaart gezet en veel mensen die tegenwoordig een elektronica aankoop doen gaan vaak naar de website van Coolblue om daar eens te gaan kijken.

Coolblue is in veel opzichten vaak net iets goedkoper dan de rest, en ze heeft vaak ook goede deals om van de profiteren. Over het algemeen is men over de prijs-kwaliteit verhouding ook zeer te spreken.
Het is echter altijd fijn wanneer je op een aankoop iets kan besparen, velen gaan daarom op zoek naar kortingscodes, maar hoe zit dat nu bij Coolblue?

Kort over Coolblue.

 Je zult het misschien niet geloven, maar Coolblue begon ooit als studentenbedrijf. Tegenwoordig is Coolblue een van de grootste elektronica shops in Nederland. Het bedrijf is werkelijk waar uitgegroeid tot een giga-organisatie. Coolblue opereert echter vooral online, ze heeft namelijk maar 8 fysieke winkels in Nederland en België. Specialistische shops zijn er echter meer dan genoeg, hier zijn er maar liefst 328 van!

Kortingscodes bij Coolblue

 

Hoe zit het met kortingscodes bij Coolblue? Helaas vergeeft Coolblue geen kortingscodes. De winkel hanteert daarentegen wel kortingsacties, maar kortingscodes bestaan bij Coolblue niet. Soms zijn er daarentegen echter wel behoorlijk kortingsacties met soms wel 50% korting op een aankoop! Daarnaast zijn er soms cashback acties en andere goede aanbiedingen, dus ondanks dat we te maken hebben met een bedrijf dat geen kortingscodes geeft, kun je alsnog een hoop besparen wanneer je in de juiste periode een aankoop doet.

Geld besparen bij Coolblue

 

Hoe kun je nog meer geld besparen bij Coolblue? Wel, Coolblue geeft wel cadeaubonnen uit, het kan heel goed zijn dat je voor je verjaardag of met de kerstdagen ergens allerlei cadeaubonnen hebt gehad. Misschien zit er wel een van Coolblue bij! Deze kan wel online worden ingewisseld, en je ontvangt dan uiteraard een korting op de aankoop voor zoveel als dat de bon waard is.

BTW, weg ermee!

 Coolblue hanteert af en toe ook de ‘’geen-BTW’’ acties. Met deze acties betaal je, zoals de naam al doet vermoeden, geen BTW op je aankoop. Sommigen hebben de veronderstelling dat dit niet heel veel verschil maakt, maar zonder BTW heb je sowieso al 21% korting op je aankoop! En wanneer je elektronica bestelt dan kan je prijs al heel snel hoog oplopen, het is dus zeker weten wel handig om in te spelen op dit soort acties.

Gratis verzending.

 Ook doet Coolblue aan gratis verzending, dit is uiteraard ook altijd fijn om te weten, ook al zijn de verzendkosten niet heel veel in relatie tot het totaalbedrag van de aankoop, het kan alsnog een behoorlijk verschil maken.

Gratis verzenden
coolblue kopen
coolblue korting
coolblue