Bonprix kortingscode

Alles wat je moet weten over korting bij Bonprix

 

 Bonprix is populair voor het shoppen van een nieuwe outfit bij veel Nederlanders. Het is ook gebleken dat shoppen een van onze favoriete bezigheden is. En wanneer je dan bezig bent, dan ga je er ook echt voor. De prijzen lopen daardoor echter wel vaak redelijk hoog op. Gelukkig kun je bij Bonprix vaak redelijk wat besparen op je bestelling. Dit kan door middel van kortingscodes. Maar hoe zit het nu met kortingscodes bij Bonprix? Dat leggen we je vandaag maar al te graag uit!

Alles wat je dient te weten over kortingscodes van Bonprix.

 

Bij Bonprix komen kortingscodes voor gratis verzenden regelmatig voor. Vaak vindt je er wel eentje wanneer je er naar op zoek bent, Je bespaar hiermee €4.99 op je bestelling. Dit zijn de standaardverzendkosten van Bonprix. Het is echter wel vaak zo dat hier een minimale bestelwaarde mee gepaard gaat. Dit bedrag ligt vaak ongeveer rond de €60. Waar je ook vooral op dient te letten, is of de code alleen geldt voor nieuwe klanten, of ook voor consumenten die al langer klant zijn.

Bonprix kortingscodes voor kortingen op producten zijn er ook bijna altijd wel te vinden. Bonprix is namelijk een winkel die een strategie hanteert om veel aan kortingsacties te doen, om zo nieuwe klanten te trekken. Wanneer je vaker bij Bonprix bestelt en op de hoogte wilt blijven van dergelijke acties, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Bonprix.

Voordat je klakkeloos kortingscodes in gaat voeren, is het uiteraard belangrijk om op de hoogte te zijn van de voorwaarden van de kortingscodes. Het komt namelijk vaker voor dat kortingscodes alleen door nieuwe klanten te gebruiken zijn, en dat consumenten die al klant zijn niets hebben aan deze kortingscodes. Er zit vaak een minimum bestelwaarde aan een kortingscode bij Bonprix. Deze kan variëren tussen de €25 en de €60. Kortingscodes zijn vaak, zoals bij iedere winkel, enkel in bepaalde periodes te gebruiken. 

Hoe werkt een kortingscode?

 

Een kortingscode invoeren is niet zo heel moeilijk. De code kun je toevoegen aan de bestelling wanneer je klaar bent met bestellen en je in de afrondingsfase van je bestelling zit. Vaak net voordat de betaling moet worden voldaan krijg je de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Dit kun je dan doen en wanneer je dit doet dan zou, als je aan de voorwaarden hebt voldaan, de korting in de bestelling moeten worden verwerkt.

Wanneer de code niet werkt, kijk dan even of je deze wel goed hebt ingevoerd. Neem zo nodig even contact op met de klantenservice. Zij kunnen dan kijken of er iets is misgegaan, en of het probleem kan worden opgelost.

 kortingscode
 Bonprix
 korting  Bonprix
Bonprix shop