H&M kortingscode

Bespaar flink op je aankopen door te profiteren van een lidmaatschap bij H&M!

H&M is een van de meest populaire kledingswinkels in Nederland. Ze staat bekend om haar kwalitatieve, goede maar ook betaalbare vorm van mode. Al is een aankoop nog zo goed, besparen is altijd welkom. Maar hoe zit dit nu bij H&M, kan men bij H&M bijvoorbeeld besparen in de vorm van kortingscodes?

 

Kortingscodes bij H&M.

 

H&M heeft, in tegenstelling tot sommige andere kledingwinkels, vaak een actie met betrekking tot kortingscodes beschikbaar waarmee er op de bestelling goed kan worde bespaard. H&M heeft dus echter veel fysieke vestigingen, maar ook een webshop. In welk van de twee varianten de kortingscode hier kan worden ingeleverd is uiteraard afhankelijk van de eisen van actie. Tegenwoordig kan het bijna altijd bij allebei, maar het is altijd handig om dit soort dingen van te voren even goed te checken.

Soms zijn er speciale acties, maar meestal spreken we over de normale kortingsacties waarbij men een kortingscode toegestuurd krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 15% tot en met 25% kortingsacties. Ook komen kortingscodes, wanneer je deze online gebruikt, vaak in aanmerking voor het gratis verzenden van je gehele bestelling. Of je nu een grotere aankoop doet of niet, het is toch altijd fijn om te besparen op verzending, hiermee bespaar je toch de gebruikelijke kosten van €4.

H&M lidmaatschap

 

Bij H&M heeft men ook de mogelijkheid tot lidmaatschap, hierbij ben je lid van de winkelketen en het is inderdaad waar dat dit enkele voordelen heeft. Wanneer je een H&M lid bent dan ontvangt men ten eerste een welkomstcadeau van een kortingscode die 10% korting garandeert op de eerste aankoop. Ook kan men als lid sparen voor extra korting. Gedurende dat men bij H&M aankopen plaatst kan men punten sparen, wanneer men genoeg punten heeft dan kan men tegen een bepaald aantal punten een kortingscode krijgen.

Men kan ook punten krijgen op een andere manier, door online producten te beoordelen. Ook wanneer het profiel volledig wordt ingevuld kunnen er punten worden verzameld. Wanneer de gespaarde punten worden ingeleverd dan kun je vouchers ontvangen die kunnen worden gebruikt bij een eerst volgende bestelling. Deze kunnen al worden ontvangen vanaf 150 opgespaarde H&M punten!

Een ander voordeel van lidmaatschap is dat bij een online bestelling nu ten allen tijde de verzendkosten komen te vervallen bij een aankoop van €20 of meer. Het is dus altijd een goed idee om nog even rond te blijven kijken wanneer je nog niet aan de €20 zit wanneer je H&M member bent.

H&M
H&M  lidmaatschap
Kortingscodes bij H&M
H&M leden

Welke andere extra’s krijgen H&M leden.

 Er zijn ook nog een aantal andere voordelen voor leden van H&M:

-Je krijgt toegang tot de H&M app om het complete lidmaatschap te kunnen overzien.

-Je krijgt speciale korting op je verjaardag in de vorm van een verjaardags-kortingscode.

-H&M leden doen regelmatig mee voor grote en leuke prijzen, zoals bijvoorbeeld een stedentrip voor 2, of een complete outfit ter waarde van €200!

-Je kunt exclusieve events bezoeken die door H&M worden georganiseer.

-Je krijgt speciale korting op je verjaardag in de vorm van een verjaardags-kortingscode.