Douglas kortingscode

Besparen op je aankoop bij Douglas, hoe kan ik dat doen?

 

Douglas is onder vrouwen een van de meest populaire winkels in Nederland. Wanneer je een middagje gaat shoppen dan zullen veel vrouwen een bezoekje brengen aan de Douglas. Ook voor mannen is dit een populaire winkelketen om een cadeautje te kopen voor hun partner, moeder of nichtje. Douglas staat bekend om goede deals en betaalbare maar kwalitatief toch goede producten. Maar het is natuurlijk altijd leuk voor de portemonnee wanneer er iets kan worden bespaard, maar hoe gaat dat hier in zijn werk?

Douglas kortingscode
kortingscode besparen bij Douglas
besparen bij Douglas
Douglas

Hoe besparen bij Douglas?

 

Besparen bij Douglas is heel eenvoudig, Douglas hanteert namelijk regelmatig acties met kortingscodes. Er zijn regelmatig acties waarbij men 25% korting krijgt, en vaak zijn er ook wel kortingscodes beschikbaar die men volledig kan benutten om extra korting te krijgen op de bestelling wanneer er een keer geen actie is.

Kortingsacties gelden vooral op geurtjes of op verzorgingsproducten. Vaak zijn er geen wekelijkse kortingscodes, maar op maandelijkse basis zijn deze vaak wel beschikbaar. Dus wanneer je een maan doet met je favoriete parfum of geurtje, dan kun je deze iedere maand vaak opnieuw bestellen met een redelijk goede korting. Het is het dus zeker altijd wel waard om eens te kijken of er een kortingscode bij Douglas beschikbaar is wanneer jij een bestelling plaatst, de kans is namelijk vrij aanwezig.

De klantenkaart bij Douglas

 

Wanneer men regelmatig een bestelling bij Douglas plaatst, dan is het een goede optie om de Douglas Beauty kaart te nemen. Zo ontvang je een kortingscode van €5 op je verjaardag, en wanneer je in het bezit bent van een premium kaart dan ontvang je vaak 10% korting op diverse make-up, sommige merken en artikelen uitgezonderd. Vaak is deze korting echter ook niet te combineren met andere acties. Daarnaast kun je ook punten sparen middels deze kaart die op den duur weer kunnen worden ingewisseld voor het krijgen van kortingen en andere leuke producten.

Gratis verzending en retournatie.

 

Bij Douglas wordt een online bestelling altijd gratis verzonden. Verzendkosten zijn hier dus niet aanwezig, ook al is de bestelwaarde nog zo laag. Daarnaast wordt er in zowel Nederland als in België gratis verzonden. De gemiddelde levertijd is gemiddeld één dag wanneer er voor 22.00 uur besteld is. Dit geldt voor bestellingen op werkdagen. Wanneer een bestelling in het weekend wordt geplaatst dan wordt de bestelling op dinsdag bezorgd. Wanneer je afrekent online dan kun je altijd de levertijd van te voren zien.