Ben jij woonachtig in Rotterdam en dringend op zoek naar werk? Wij hebben enkele mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet! Het enige wat jou nog te doen staat is het bekijken, reageren en solliciteren. Daarna lekker aan de slag bij het nieuwe bedrijf. Lijkt jou het leuk om te werken op het vliegveld, de Euromast of ga je liever aan de slag bij de schaatsbaan? Naast al deze mogelijkheden is het ook een optie om te reageren op een ICT vacature in Rotterdam, daarover meer later in dit artikel. 

Diergaarde Blijdorp

Bij Diergaarde Blijdorp zoeken ze nog volop personeel, op de website staan momenteel nog 10 verschillende vacatures open. Zo zijn ze op zoek naar teamleiders, stagiaires, vrijwilligers, facilitair medewerkers en horecamedewerkers. Genoeg keuze voor jou om aan de slag te gaan, toch? Het lijkt ons in ieder geval een hele fijne werkomgeving.

Werken bij de Euromast

De Euromast in Rotterdam is 185 meter hoog en trekt jaarlijks zo’n 550.000 bezoekers. Is werken op ‘hoog niveau’ iets voor jou? Op de website van de euromast staan nu een tiental interessante vacatures open. Ze zijn momenteel op zoek naar een ‘Chef de Parti’, een zelfstandig werkend kok en er staan nog enkele stageplekken open. Reageer dus snel en sluit je aan bij dit leuke team!

Retailketens en horeca

Lijken bovenstaande keuzes niet echt binnen jouw straatje te vallen? Dan kun je altijd nog solliciteren als verkoopmedewerker bij bijvoorbeeld een Hornbach, Action, Intratuin of Karwei. Zit verkopen niet in je bloed? Dan heeft Rotterdam een hele bruisende binnenstad waar je snel aan de slag kunt in de horeca.

De IT sector

In Rotterdam en de gehele randstad is de zakenwereld gigantisch aan het groeien. Ook ondersteunende bedrijven zoals accountants, marketingkantoren etc. groeien evenredig mee. Lijkt jou het leuk om binnen de IT wereld aan de slag te gaan? Ook hier zijn voldoende openstaande vacatures in te vinden.