Social media is voor veel mensen heel belangrijk. Het is echter niet alleen belangrijk voor normale mensen, maar ook voor bedrijven en influencers. Via deze kanalen proberen ze geld te verdienen en bijvoorbeeld dingen te adverteren via de doelgroep die ze hebben. Het is hierbij belangrijk dat je natuurlijk volgers hebt die je kunnen volgen en nieuwe content kunnen zien. Mensen volgen vaak alleen accounts die al veel volgers hebben. Dit kan moeilijk zijn voor je bedrijf omdat je niet snel volgers in het begin krijgt. Daarom kan je eventueel instagram volgers kopen, dit wordt door veel bedrijven gedaan en is vaak een succes. Instagram volgers kopen kan makkelijk en je krijgt er veel volgers voor, voor vaak ook nog eens een lage prijs. Op die manier kan je als bedrijf sneller groeien als instagram account en zo veel meer mensen bereiken met je informatie. Op deze manier kan je meer bezoekers krijgen op je website en zo meer klanten krijgen. Deze klanten kunnen dan producten bij je kopen en op deze manier kan je als bedrijf hier veel geld aan verdienen. Het is wel belangrijk dat je weet hoe jij als bedrijf je doelgroep moet benaderen op social media. Iedere doelgroep die er is vindt het belangrijk hoe een bedrijf tegen hen doet. Daarom is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar de behoefte en wensen van je doelgroep. Maar voor dat is het natuurlijk belangrijk dat je kijkt wie de doelgroep van je bedrijf is. Op deze manier kan je zien op wie je je moet focussen.

Risico’s van instagram volgers kopen

Er zitten natuurlijk ook risico’s verbonden aan het kopen van volgers op instagram. Zo gaat het tegen de richtlijnen van instagram in en kan het je ook problemen geven in het echte leven. Zo kan instagram je account opschorten en dit kan niet goed zijn voor je bedrijf. Zo mis je veel inkomsten en mis je een kanaal waarmee je kan adverteren naar je doelgroep. Ook kan je niet sociale contacten houden met je doelgroep wat soms irritant kan zijn. Dit probleem kan je niet makkelijk oplossen en het is natuurlijk belangrijk dat je dit altijd in je achterhoofd houdt als instagram volgers gaat kopen. Omdat deze dingen ook kunnen gebeuren.

Mo bicep

Een bekende instagram influencer genaamd Mo Bicep had ook instagram volgers gekocht. Hiermee is hij gesnapt en hebben ze alle volgers bij hem weggehaald ook hebben ze instagram getagd als een account die volgers koopt. Dit is natuurlijk niet goed voor de business en op deze manier loop je natuurlijk imagoschade op. Dit wil je altijd als bedrijf voorkomen natuurlijk. Op deze manier kan je bedrijf veel minder omzet maken door de schade.