De juiste magazijnstellingen zijn essentieel voor een efficiënte en georganiseerde opslag van goederen. Er zijn verschillende soorten stellingen beschikbaar die specifiek zijn ontworpen om aan diverse opslagbehoeften te voldoen. In dit artikel bieden we een overzicht van de verschillende soorten stellingen die beschikbaar zijn bij Begra Magazijninrichting, een betrouwbare leverancier op dit gebied. 

Optimale opslag voor pallets 

Palletstellingen zijn een veelgebruikte oplossing voor het opslaan van pallets. Ze zijn ontworpen om zware belastingen te dragen en bieden een efficiënte en veilige opslagmethode voor grote hoeveelheden goederen. Palletstellingen bestaan uit horizontale liggers en verticale frames, waardoor pallets gemakkelijk kunnen worden geladen en gelost met behulp van heftrucks. Deze stellingen zijn ideaal voor magazijnen en distributiecentra, waar het optimaal benutten van de beschikbare ruimte van groot belang is. Bij Begra Magazijninrichting kunt u verschillende opties vinden voor palletstellingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Flexibele opslagoplossingen

Legbordstellingen zijn veelzijdige opslagsystemen met verstelbare legborden, ideaal voor het organiseren van kleinere goederen. Ze worden vaak gebruikt in kantoren, winkels en werkplaatsen waar een overzichtelijke opslagruimte essentieel is. Legbordstellingen bieden gemakkelijke toegang tot de opgeslagen goederen en kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften door extra accessoires toe te voegen, zoals lades en bakken. Begra Magazijninrichting biedt een scala aan legbordstellingen die kunnen worden aangepast aan uw opslagbehoeften, of u nu kleine onderdelen, documenten of andere items wilt opslaan.

Ideale opslag voor langwerpige goederen

Draagarmstellingen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van langwerpige goederen, zoals buizen, planken en staven. Deze stellingen zijn voorzien van horizontale armen die fungeren als dragers voor de goederen. Draagarmstellingen bieden een flexibele opslagoplossing, waarbij de lengte van de armen kan worden aangepast aan de afmetingen van de goederen. Ze worden vaak gebruikt in sectoren zoals de bouw, houtbewerking en metaalindustrie.