Iedereen verdient wel eens een rustige avond op de bank met een goede film. Vooral na een drukke werkweek is het belangrijk om goed je rust te nemen. Een fijne pyjama maakt dit ontspannen moment alleen nog maar completer, maar hoe vind je nou die perfecte pyjama? 

Trends 

Tegenwoordig kun je naast het kiezen voor comfort van nachtkleding ook meegaan met trends. Zo kun je voor een simpele look kiezen of toch liever voor een leuk printje. De mogelijkheden zijn eindeloos en veel pyjama’s zou je met hun originele uiterlijk zelfs in het dagelijks leven kunnen dragen. De lijn tussen nachtkleding en uitgaanskleding wordt daarbij ook steeds dunner. Comfort kan vandaag de dag erg hip zijn en dit zal ook zeker te maken hebben met de tijd van ‘quarantaine’ waar we nu in leven.

Hoe wijder hoe beter

Om het ultieme comfort te bereiken is het een trend geworden om zowel nachtkleding als normale kleding zo wijd mogelijk te dragen. Voor de één ligt hier de voorkeur natuurlijk meer dan de ander, maar comfortabel is het zeker. Een wijde trui of groot shirt dienen voor veel mensen vaak al als een perfecte pyjama.

Dames –en herenpyjama’s

Natuurlijk is het bij de zoektocht naar de perfecte pyjama ook handig om naar verschillende modellen, stoffen en andere eigenschappen te kijken. Zowel voor heren als dames is er genoeg keuze in type nachtkleding. 

De Schiesser pyjama voor heren is een goed voorbeeld van een comfortabele pyjama met de keuze uit verschillende kleuren en modellen. Hierin kun je rekening houden met een korte of lange broek en zou je zelfs voor een nachthemd kunnen kiezen.

Voor de dames is bijvoorbeeld Charlie Choe dames pyjama een fijne pyjama met een frisse en trendy uitstraling. Zo zie je maar weer dat je zelfs met nachtmode los kunt gaan met verschillende patronen, kleuren en fijne stoffen. 

Accessoires

Voor een klein beetje extra toevoeging kun je zelfs accessoires toevoegen aan jouw nachtkleding. Voor de koudere dagen is het bijvoorbeeld fijn om af en toe een muts te dragen of lekkere warme sloffen. Om dan ’s avonds jouw slaap ervaring nog completer te maken kun je ook een oogmasker opzetten en heerlijk wegdromen.