Wil je van jouw vast TV-meubel, een bewegend meubel maken? Dat kan door wielen te monteren aan jouw meubel. Heeft geeft een unieke en luxe uitstraling aan jouw TV-meubel en het is ook nog eens bijzonder praktisch. In dit artikel lees je hoe je wielen kunt monteren aan een TV-meubel en waarom dit zo handig is.

Oud kastje opknappen

Een luxe TV-meubel op wielen kan al gauw aardig oplopen in de prijs. Het is dan een stuk eenvoudiger om dit meubel zelf te maken. Kies voor een opknap kastje en maak hier zelf een luxe TV-meubel van op wielen. Kies voor zwenkwielen van WielenOutlet en monteer deze eenvoudig aan het oude TV-meubel. Je kunt dit unieke meubel nog een likje verf geven om een nog origineler effect te krijgen. Heb je zelf nog een oude TV-meubel of kun je er ergens eentje voordelig op de kop tikken? Maak hier dan goed gebruik van en creëer jouw eigen luxe TV-meubel met wielen.

De juiste wielen

Wielen kunnen ontzettend sfeerbepalend zijn voor jouw meubels en interieur. Het is daarom goed om te weten dat de zwenkwielen van WielenOutlet letterlijk in alle kleuren, vormen, materialen en maten komen. Zo kun je een perfect paar wielen vinden voor onder jouw nieuwe TV-meubel. Kies bijvoorbeeld voor onopvallende zilvergrijze zwenkwielen, of laat jouw TV-meubel extra opvallen met grote retrowielen.

Extra gemak

Alle meubels waaronder je wielen plaatst, zijn extra gemakkelijk om te gebruiken. Je kunt jouw nieuwe TV-meubel met zwenkwielen voortaan handig heen en weer verplaatsen. Dit is niet alleen ideaal voor tijdens het schoonmaken, ook is het voordelig wanneer je de meubels wilt verplaatsen. Zo hoef je nooit meer te sjouwen met zware meubels.

Wil jij ook een unieke TV-meubel met een luxe uitstraling? Kies er dan voor om zelf een TV-meubel op te knappen en er zwenkwielen van WielenOutlet aan toe te voegen. Deze kun je eenvoudig zelf monteren en je geniet van een compleet nieuwe meubel met een luxe uitstraling. Vind online de juiste wielen die passen bij jouw interieur en je creëert zelf in een handomdraai een unieke TV-meubel voor bij jou in huis.