Wanneer de winterperiode aanbreekt kan je snel last hebben van koude voeten. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Al helemaal niet als het je gaat belemmeren tijdens je winterse activiteiten. Dit kan zijn wanneer je boven op de piste staat of wanneer je een fiets of wandeltocht maakt. De verwarmde sokken zijn er in lange en hiking versie zodat je voor de juiste schoenen de juist verwarmde sokken hebt

Verwarmde sokken

De verwarmde sokken helpen bij het opwarmen van je voeten zodat je niet belemmerd kan worden door te kouden voeten. Je kan deze verwarmde sokken gebruiken tijdens je activiteit of wanneer je gewoon thuis op de bank zit. Bij activiteiten kan je denken aan wanneer je boven op de piste staat, denk aan een wandel of fietstocht. De sokken geven een fijn gevoel van comfort, waar je ook mee bezig bent. Een korte sok voor in je wandel of fiets schoenen en de lange sok voor in je ski of snowboardschoenen. 

Het is een dikkere sok waar verwarmingsdraden doorheen lopen. Dit zorgt ervoor dat de verwarmde sokken je voeten goed warm zullen houden. Het zit zo verwerkt dat jij hier geen last van hebt. Het verwarmingsgebied zit rondom de voorvoet: de onderkant, het teengebied en de bovenkant van je tenen. Wanneer dit gedeelte van de voet warm geworden is volgt de rest vanzelf. Wanneer je de sokken in je schoenen draagt dan zit er een mooie isolatielaag omheen. Hierdoor zal de warmte ook beter bij de voeten blijven. Dit omdat de warmte nergens heen kan. Mocht je de sokken binnen willen dragen is dat uiteraard ook geen enkel probleem. In huis is het immers warmer dan buiten. Anders kan je er altijd voor kiezen om nog sloffen over de sokken te dragen. 

De verwarmde sokken werken op een kleine maar krachtige accu. Deze accu’s zijn ook in verschillende sterktes verkrijgbaar. Aan de boven zijkant van de sok zit een vakje verwerkt met een aansluitingskabel erin zodat je de accu daar aan kan doen. In het vakje kan je de accu doen en heb je geen last van de accu met dragen. Op dit vakje zit ook het knopje verwerkt. Met dit knopje kan je kiezen welke warmte stand je wilt gebruiken. De verwarmde sokken hebben drie verschillende warmte standen. Low, Medium en High. Baar bij de Pro en Elite verwarmde sokken zit ook een kleine afstandsbediening die je kan gebruiken om de sokken aan/uit te zetten en om de warmtestand te verstellen. 

Conclusie

Deze heerlijke en comfortabele verwarmde sokken zijn exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Comfort-Producten. Ook zijn er meerdere verwarmde artikelen. Dus als jij een echte koukleum bent kan je snel een kijkje nemen. Wie weet vind jij wel de juiste warmte artikel. Alle artikelen zijn op voorraad en worden de volgende dag geleverd. Zo zit jij heel snel met de verwarmde sokken aan en/of eventuele andere artikelen.