Een Dyson V11 is een snoerloze stofzuiger zonder zak. Met de nieuwste technologie kun je alle soorten vloeren zuigen met een Dyson V11. En dat zonder beperkt te hoeven zijn in je bewegingen door een snoer. Daarom kies je voor een Dyson V11. En daarom zoek je naar een Dyson V11 aanbieding. Er zijn drie varianten van de Dyson V11 die je kunt kiezen. Allemaal hebben ze uiteraard een andere prijs. Dat heeft met name te maken met welke accessoires er bij geleverd worden en hoe lang de Dyson V11 snoerloos kan zuigen.

Verschillende varianten

De Dyson V11 Absolute Extra en Torque Drive Extra kunnen bijvoorbeeld tot een uur constante zuigkracht behouden. Bij de Dyson V11 Absolute Extra Pro is dit weer twee uur. Deze is dan ook duurder. Hij is te vinden in blauw en in goud. Bij de Dyson V11 Absolute Extra Pro krijg je drie borstels en 7 accessoires. In die accessoires zitten bijvoorbeeld een oplaadstation en een oplader. Omdat de Dyson V11 draadloos is, werkt deze natuurlijk op een accu. Wie meer accu’s heeft, kan langer stofzuigen zonder tussendoor op te hoeven laden.

Kleuren

De Dyson V11 Absolute Extra wordt ook met drie borstels geleverd, maar met één accessoire minder. De Dyson V11 Torque Drive Extra heeft maar twee borstels. Welke Dyson V11 voor jou de beste optie is, hangt waarschijnlijk af van welke oppervlakken je hebt te zuigen. De Absolute Extra is blauw en de Torque Drive Extra is paars. Er zijn dus twee keuzes voor een blauwe Dyson V11 en je andere kleurenopties zijn goud of paars. Je haalt met een Dyson V11 hoe dan ook een moderne stofzuiger in huis die veel vrijheid biedt in het stofzuigen.