Om Airpods niet te verliezen en altijd bij je te houden, zijn er Airpods hoesjes. Niet elke soort hoesje is hetzelfde en van goeie kwaliteit. Bij https://airpodshoesje.nl/ vind je genoeg Airpods hoesjes. De hoesjes zijn van verschillende materialen, zoals: softcase, hardcase en lederen hoesjes. Bij elke soort zit er een verschil in.

Softcase hoesjes

Softcase hoesjes zijn van siliconen en TPU gemaakt. Dit zijn zachte materialen, daarom ook de naam softcase. Als je voor dit soort kiest, zul je schokbestendigheid en kwaliteit hebben. Er zijn veel verschillende soorten softcase hoesjes. De verschillende soorten kun je op de site bekijken.

Hardcase hoesjes

Hardcase hoesjes zijn van kunststof gemaakt. Omdat de hoesjes van een harde buitenkant zijn gemaakt, verkomen ze beschadiging door klappen of stoten. Daarnaast sluiten de hoesjes beter en heb je minder kans op verlies van Airpods. Meer informatie over de hardcase hoesjes is te vinden op de site. De verschillende printjes en kleuren zijn ook te vinden op de site.

Lederen hoesjes

De lederen hoesjes zijn niet zo populair als de softcase en hardcase hoesjes. Deze hoesjes zijn gemaakt van leder en zorgt daarvoor voor een stijlvol uiterlijk. Bij de lederen hoesjes gaat het dus meer om het uiterlijk dan het gebruik. Bij het gebruik zit wel één groot voordeel, ze zijn groot in opbergruimte. Er zijn een paar soorten lederen hoesjes te vinden en de lederen hoesjes worden ook een stukje duurder aangeprijst dan de softcase en hardcase hoesjes. Hierover meer informatie te vinden op de site.

Wat verkopen we?

Dit was tot nu toe alleen nog maar over de soorten hoesjes we verkopen, maar voor wat voor airpods is dit allemaal? We verkopen hoesjes voor airpods 1,2 en pro. Daarnaast verkopen we ook nog accessoires, zoals: Beschermers, schoonmaak borstels, opberghoezen, sport accessoires, anti verlies koord en anti verlies houder. Alles om te zorgen dat jou airpods niet verloren zijn of zijn beschadigd. Voor meer informatie over de dingen die we verkopen kijk op https://airpodshoesje.nl/.