Je hebt een uur geleden was in de wasmachine gedaan, maar je hebt hem al een tijdje niet horen draaien. Hhhm, vreemd! Je gaat erheen, en ziet dat de lampjes uit zijn. Wanneer je het deurtje open wilt doen, lukt het niet. Oh jee, hij lijkt op slot te zitten. Nu maar hopen dat de wasmachine niet stuk is, want op die kosten zit je eerlijk gezegd niet te wachten. Je ziet dat er nog water in de machine staat. Hoe haal je dat er nou weer uit? Na een tijdje Googlen weet je dat je de machine leeg kan laten lopen met gebruik van de slang die rechts onderin de machine ziet. Oke, het water is eruit, maar het deurtje gaat nog steeds niet open. Je besluit een monteur te bellen. Er zit immers niets anders op!

De wasmachine is aan vervanging toe

De monteur is gebeld, morgen kan hij langskomen. Top! Hopelijk kan hij het deurtje open krijgen en de kleding bevrijden uit de wasmachine. Je favoriete blouseje zit immers in de wasmachine, en die wil je eigenlijk komend weekend aan naar een feestje. De monteur komt langs en moet je helaas vertellen dat de wasmachine overleden is. Hij kan hem repareren, maar het herstel kost bijna net zo veel als de aanschaf van een nieuwe wasmachine. En dat is natuurlijk zonde, aangezien je deze wasmachine al een aantal jaar in gebruik hebt. Zodoende besluit je om toch maar een andere wasmachine aan te schaffen. Maar jeetje, wat zijn die dingen duur! Een beetje machine kost met gemak meer dan € 400-,. Je gaat liever voor een betaalbaarder exemplaar. /p>

Tweedehands witgoed

Nieuw witgoed zoals een wasmachine is heel erg kostbaar. Daarom kiest men er vandaag de dag ook vaak voor om te kiezen voor tweedehands witgoed. Tweedehands witgoed zoals een tweedehands wasmachine gaat in de meeste gevallen nog vele jaren mee, en werkt niet minder goed dan een geheel nieuw exemplaar. Het is witgoed dat over een deukje of een krasje beschikt, maar los van deze schoonheidsfoutjes nog optimaal werkt. Op deze manier kies je niet alleen voor goedkoop, maar ook voor duurzaam.

Verschillende soorten tweedehands witgoed

Er bestaan vele verschillende soorten tweedehands witgoed, waaronder koelkasten, vriezers, vaatwassers, droger en natuurlijk tweedehands wasmachines. Een van de bedrijven waar je terecht kunt voor tweedehands witgoed, is Wasgigant. Eigenlijk is het witgoed van dit bedrijf niet tweedehands, want het is niet gebruikt. Wel beschikt het over bijvoorbeeld een deukje als krasje, dat het witgoed op heeft gelopen tijdens bijvoorbeeld de transport. Het is nieuw witgoed dat over lichte schade beschikt. Doordat het witgoed helemaal getest en technisch 100% in orde bevonden is, weet je zeker dat je het witgoed nog lang kunt gebruiken. Bekijk het witgoed uit het assortiment van Wasgigant en plaats een bestelling in de webshop.

tweedehands witgoed
tweedehands wasmachine