Met Valentijnsdag in aantocht, is het tijd om na te denken over wat je voor je wederhelft wilt kopen. Waarom zou je haar niet trakteren op een ervaring in plaats van op een product in plaats van ze generieke geschenken te kopen? Van vliegervaringen tot romantische boottochten, deze lijst heeft het allemaal.

1. Ballonvaart

Als je geliefde geen hoogtevrees heeft en natuurlijke schoonheid kan waarderen, stuur hem dan duizenden meters de lucht in met een prachtige ballonvaart. Vanuit de lucht krijg je een heel ander perspectief op de omgeving. 

2. Spendeer een romantisch weekendje samen

Niets is romantischer dan er samen even op uit te trekken. Even weg van je vertrouwde omgeving en misschien zelfs je kinderen. Enkel zo heb je terug de volledige aandacht voor elkaar. Hiervoor hoef je niet eens ver te reizen want ook een weekendje in eigen land of een buurland kan zorgen voor een romantische setting. Dit is een geweldig kado voor haar voor Valentijn. 

3. Romantische wellnessdag

In het dagelijkse leven is het makkelijk om elkaar te verliezen. Er is het werk, de kinderen en nog veel meer. Verras je geliefde met een mooi kado voor haar en schenk een romantische wellnessdag voor Valentijn. Tijdens een wellnessdag word je niet alleen verwend, maar spendeer je ook de dag samen. Geniet van een deugddoende massage, de warmte van de sauna en vooral ook elkaars gezelschap. Een romantische wellnessdag is dus niet alleen goed voor je lichaam en geest, maar ook om de romantiek in je relatie te houden. 

4. Een intiem diner

Wie denkt aan het traditionele beeld van een date, denkt aan een gezellige avond op restaurant. Ook voor Valentijn is een avondje samen dineren een goed idee. Tegenwoordig kun je bij veel restaurants kadobonnen kopen waardoor je als Valentijnskado een kadobon voor intiem dineren kunt schenken aan je partner. Deze geeft je recht op een vrije keuze van de kaart waarvan jij met je geliefde kunt genieten, bij kaarslicht. 

5. Volg samen een cursus

Altijd al samen een kookcursus willen volgen? Of misschien dromen jullie er al jaren van om dansles te volgen. Verras je partner met Valentijn en geef haar een bon voor deze activiteit kado. Het aantal cursussen die je kunt volgen zijn oneindig. Van samen kokkerellen tot dansen of zelfs samen een vreemde taal leren. 

6. Huur een boot

Kies voor een originele daguitstap en huur een boot. Samen met je partner het ruime sop opvaren of een lokale rivier volgen kan een bijblijvende en romantische ervaring zijn. Vergeet zeker de picknickmand niet. 

7. Fotoshoot voor koppels

Tijdens Valentijn draait het om unieke momenten beleven in je relatie. En waarom zou je die momenten niet vastleggen op de gevoelige plaat? Een fotoshoot voor koppels is niet alleen een romantische ervaring, maar levert je ook erg mooie foto´s op om te koesteren.